Hoppa till innehåll

Ärrvävnadsbehandling

Ärr kan orsaka olika problem i kroppen. Till exempel minskad blod- och lymfflöde, försvagad muskelstyrka, minska rörlighet och begränsningar i bindväven.

Symtomen kan vara smärta, förlorad eller nedsatt känsel, domningar, stickningar, muskelsvaghet, minskad rörlighet, stel och knölig bindväv. Klåda, psykiskt lidande och minskad energi kan också vara symtom kopplade till ärret.

Metoden är skonsam, jag utför med fingertopparna små, specialiserade grepp över ärrvävnaden som skapar möjlighet för blod- och lymfflöde, nervimpulser och energiflöde att öka genom ärret.

Resultatet är ofta ett slätare, mjukare och mer elastiskt ärr.

Det kan också göra att känseln kring ärret vaknar när flödet inte hindras. Behandlingen har effekt på äldre ärr också. Det viktigaste är att ärren ska vara läkta, det måste gå minst 8 veckor efter ingrepp.

Ett ärr med inopererat kirurgiskt nät kan tyvärr inte behandlas.

1-3 behandlingar är oftast allt som behövs för att få hållbara och varaktiga resultat som du kan både se och känna.

Den här metoden är inte bara för ärr! Den här behandlingen har också visat sig ha effekt på hälsporre, frusen axel, muskelbristningar och andra besvär där bindväven har blivit stel och orörlig.

BOKA TID

mstr

Omdöme utav Omnia Puras
MSTR - Ärrvävndsbehandling

Jag kan varmt rekommendera denna smärtfria behandling som läkt min hälsporre på 4 behandlingar som jag haft besvär med i 7 månader. Jag kan nu gå utan skor inomhus och har börjat kunna ha skor utan inlägg. Tack Malin! 
Jessica
Har provat ärrbehandlingen hos Malin, med fint resultat. Ett ärr efter ett gammalt benbrott som jag haft obehag av i form av att det känts stelt och stramt, har efter några behandlingar blivit mjukare och huden omkring mer följsam. Rekommenderar varmt.
Jenny
Med hjälp av ärrvävnadsbehandling på ett ärr efter en fotledsfraktur har rörligheten ökat från 50% skillnad till endast 10% skillnad mellan fötterna. Svullnaden och obehaget i och omkring ärret har också minskat. 
Katla