Om mig

Jag heter Malin Engvall och är yoga- och meditationslärare, andnings- och lymfinstruktör, hälsocoach samt sjuksköterska med stort intresse för hur vi kan skapa hälsa med hjälp av andra alternativ än skolmedicinen.

Utbildningar och erfarenheter som jag tar med mig in i mina tjänster och undervisning är:

Sjuksköterskeutbildningen
Möt dig själv steg 1 och 2 Mullingstorp
Assistent på Mullingstorp
Hälsocoachutbilding med inriktning NLP
Kundalini- och meditationsyogalärare
Medicinsk yoga instruktör
Medveten andning instruktör
Cool Lymphatic Breathing Instructor
Lymfmassör

Sagt om Malin

”Klok instruktör med fina kunskaper” -Kerstin Tapper

”Fantastiskt att dina fina yogastunder finns. De skänker mig härlig harmoni till livet. Ditt lugn, dina yogapass, de små ljusen, den mjuka sköna mattan hjälper mig att hitta mig själv i balans. Tack Malin för att du finns!” -Sonia Jonsson

”Jag är så glad att Malin erbjuder mig Yoga här i Kisa. Yogan ger mig styrka och lugn att gå vidare i livet med glädje.” -Annie LiedgrenInnehar F-skattsedel, Omnia Pura är en del av Engvall & Engvall AB

Organisationsnummer: 559165-9544

Momsregistreringsnummer: SE559165954401

Här kan du läsa om Integritetspolicy & Cookies

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara