LYMFSYSTEMET – Workshopen för flow i kroppen! 

Svullen i kroppen? Vätska eller stumhet i kroppen som gör att den känns tung? Finns det smärta, återkommande infektioner eller en mage i obalans?
Detta kan vara tecken på ett lymfsystem som är nedsatt. Det finns många varierande tecken och alla är vi olika med kroppar som uttrycker sig olika. Lymfsystemet är kroppens viktiga reningssystem som tar hand om slaggprodukter som vår kropp behöver rensa ut. Det kan vara bakterier, virus eller toxiner som kroppen behöver rensa bort för att fungera mer optimalt. Har vi ett trögt eller nedsatt lymfsystem kan vi få svullnader, inflammation, smärtor, matsmältningsproblem, återkommande infektioner med mera. 

I denna workshop ger vi Dig verktyg för att kunna stötta ditt eget lymfsystem på bästa sätt. Med enkla metoder såsom egenvårdsmassage, andning, övningar och kunskaper i hur vårat viktiga system fungerar, ger du Dig förutsättningar till en bättre fysisk och mental hälsa! 

Du får med dig: 
* Kunskaper i lymfsystemet och dess uppbyggnad
* Lära dig en egenvårdsmassage att kunna utföra på dig själv efter denna workshop
* Enkla övningar för att förbättra andning, cirkulation och avslappning i kroppen
* Tips och råd kring hur du kan bygga upp din kost och vardag för att främja lymfsystemet
Och mycket mera!

* BONUS! * Du som medverkar i denna workshop får 20 % rabatt att använda hos HälsoStarck eller OmniPura vid ett första besök för Lymfbehandling! Användes inom 3 månader. 

Vi som leder denna workshop är Agneta Starck från HälsoStarck i Skänninge och Linköping (@halsostarck) och Malin Engvall från Omnia Pura (@omniapura) i Vikingstad. 
Agneta har flerårig erfarenhet av att arbeta med friskvård och hälsa. Hon är i grunden legitimerad fysioterapeut som i sin egen verksamhet inriktar sig bland annat på lymfbehandlingar, andning och yoga. Hon inspireras av tanken att arbeta med kroppen som en helhet och att ställa det friska i centrum. 
Malin är i grunden sjuksköterska med ett stort intresse för holistisk hälsa. Detta har lett till utbildningar inom yoga, coachning, andningsträning och lymfmassage, vilket hon erbjuder inom företaget.

TID: Söndag 1/11, kl 11.00-16.00PLATS: Skogssjöns Naturreservat, konferenslokalen, Mjölby 

PRIS: 850 kr, bindande bokning. Betalas direkt i anslutning till bokning av din plats. Betala till swish 123 683 64 80.Behöver du faktura, meddela oss detta. 

INGÅR: Lättare lunch och fika, laktos-, gluten-, nöt- och sockerfri. Frukt finns på plats. 

MEDTAG: Egen yogamatta, filt och kudde om du önskar detta. Finns även att låna om du meddelar oss innan. 

ANMÄLAN: https://www.bokadirekt.se/places/hälsostarck-skänninge-25984

MER FRÅGOR: Agneta: halsostarck@gmail.com, Malin: hej@omniapura.seHäng med oss på denna härliga dag, gör den till en naturupplevelse då du kan njuta av skogen och kanske ett kallbad på en och samma gång! 

Känn Dig varmt välkommen! 

/Agneta och Malin