Integritetspolicy och Cookies

Din integritet är viktig för oss och Omnia Pura vill alltid vara öppen med hur vi behandlar dina personuppgifter för att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. I denna integritetsskyddspolicy hittar du information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Notera att personuppgiftspolicyn inte tillämpas på personuppgifter som du lämnar till någon av våra samarbetspartners. Vi tar inget ansvar för den personuppgiftsbehandling som utförs av våra samarbetspartners.

Köp via Actiway och Wellnet: när du köpt din tjänst på någon av friskvårdsportalerna så bokar du aktuell tjänst via bokadirekt.
Tjänsten nyttjas inom 12 månader från inköpsdatum. 

Avbokning tjänster: Avbokning sker alltid minst 24 timmar innan, annars debiteras 100% av kostnaden.

Anmälan yoga: Anmälan är bindande.

Personuppgifter som vi samlar in från dig
Vi kan samla in olika typer av personuppgifter om dig i samband med att du besöker webbplatsen, bokar kurser/utbildningar, bokar behandlingar, anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller vid andra kontakter med oss.

Exempel på personuppgifter som vi samlar in om dig vid dessa tillfällen är:

  • Namn
  • Kontaktuppgifter, såsom adress, e-postadress och telefonnummer
  • Användardata (till exempel vilka webbsidor du besöker/har besökt och var på webbsidorna du klickar/har klickat)
  • IP-adress
    Korrespondens med oss (exempelvis personuppgifter som du lämnar i samband med kontakter med oss)


1.Besökare på webbplatsen
Är du besökare på webbplatsen omniapura.se samlar vi in de uppgifter som anges här nedan.

1.2 Kontaktformulär och andra formulär
Använder du något våra formulär och fyller i uppgifter i formuläret samlar vi in dessa uppgifter samt din IP-adress.

1.3 Andra webbplatser
Omnia Pura samarbetar med andra webbplatser genom inbäddat länkning.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, används cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

2. Kund
Köper du något på webbplatsen och därmed bli kund samlar vi in uppgifter som gäller för besökare på webbplatsen vilka beskrivits ovan. Därutöver samlar vi in de uppgifter som behövs för att vi ska kunna leverera den produkt eller tjänst som du köpt jämte de uppgifter vi är skyldiga att samla in för att kunna uppfylla de skyldigheter som åvilar oss enligt lag.

 Observera!

Personuppgiftspolicyn inte tillämpas på personuppgifter som du lämnar till någon av våra samarbetspartners. Vi tar inget ansvar för den personuppgiftsbehandling som utförs av våra samarbetspartners.

3. Användande av uppgifter för trafikanalys
Vi använder oss av olika statistik- och analystjänster för att analysera hur webbplatsen används. En av dessa tjänster är Google Analytics som en tjänst vilken Google tillhandahåller för att analysera webbplatsdata. Det går inte att identifiera dig som unik individ när du besöker webbplatsen. Vi kan se den övergripande bilden av vad våra besökare gör på webbplatsen, vilka inlägg som läses mest och hur länge besökaren stannar hos oss. Integritetspolicyn för Google Analytics finns på https://policies.google.com/privacy?hl=sv.

4. Vilka vi delar dina data med
Vi delar den data vi erhåller från besökare med Google via Google Analytics. Detta gör vi för att se hur webbplatsen fungerar, vilka inlägg som läses mest och hur våra besökare beter sig på webbplatsen.

5. Hur länge vi behåller dina uppgifter
Allmänt sett sparar vi dina uppgifter så länge som uppgifterna är nödvändiga för att uppfylla de ändamål som uppgifterna samlades in för. Uppgifterna kan också sparas under den tid som krävs enligt tillämplig lag, till exempel under 7 år för att uppfylla krav i bokföringslagen.

I övriga fall kommer vi regelbundet se över vår personuppgiftshantering.
Vi kan exempelvis radera dina uppgifter om du inte har varit i kontakt med oss på länge.

Data som delas med Google Analytics (se ovan) sparas utan tidsgräns för att möjliggöra långtgående analyser av användarnas beteendemönster över tid.

Övriga uppgifter behålls så länge som behövs för att vi ska kunna fullfölja de åtaganden som åvilar oss enligt lag.

6. Vilka rättigheter du har över dina uppgifter
Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsmässiga skäl. Du har också rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycke, t.ex. det samtycke som du som privatperson lämnar när du börjar prenumerera på vårt nyhetsbrev. Detta gör du genom att mejl oss på hej@omniapure.se.

Cookies
Information om din användning och vilka sidor som besöks, samlas in via cookies.
Det kan vara teknisk information om din enhet och internetuppkoppling såsom operativsystem, webbläsarversion, IP-adress och uppgifter om ditt besök på omniapura.se
(sådana uppgifter används dock enbart för att ta fram statistik och kan inte kopplas till dig personligen). Du kan förhindra att din webbläsare tar emot vår cookie (se dokumentationen för din webbläsare för information om hur man går tillväga här.)

Kontakta oss
Om du fortfarande har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via e-post hej@omniapura.se.